Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här kom i mitt huvud på väg till affären


sommar natten.

sommar natten.
hörs glädjen och skratten.'
en stor glädje stund.
inte sovit en blund.
en längtan så stor.
när du på kärleken tror.
tårarna rinner och rinner.
när du lyckan finner.
en stor glädje tår.'
när du lyckan når,
att bara på varan se.
när ni lyckan ge.
att hålla kärlekens band.
på en härlig strand.
att bara tro på varan,
när du lyckan fann
av siv birgitta.
fick gå hem skriva ner den här innan jag glömmer .
i bland kommer det bara dikter





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-06 13:50



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om sommaren och lyckan
2020-09-06

    Lars J
Jag mailar dem till mig själv med mobilen när verser kommer till mig och skriver rent dem sedan när tillfälle ges.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP