Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt och halvsov skrev den här när jag vakna till.


mörkret i bland.

mörkret i bland.
i mörkret i bland.
vill jag känna din hand
jag vill känna din andedräkt.
önskar att inte ditt liv släkt.
jag vill känna dina andetag.
att vi glädjes ännu en dag.
att inte kärleken brann ner.
nu jag på mitt liv ser.
jag fick ta hand om alt.
ditt hjärta dött kalt.
vi förstod inte varandra vi två.
visste inte hur det skulle gå.
känslorna bara dog ut.
alt blev bara slut.
vi i från varandra gick.
du gav inte en blick.
jag förlåter dig tiden som gått.
du hade inte alt förstått.
av siv birgitta .vila i frid hos våra söner roine .jim




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-07 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP