Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


helt underbart klokuggla

  

sitter och njuter ser solen utanför

tvättmaskinen sjunger helt på gehör

inatt vandrade regntågen  flitigt förbi

morgonväkten dokumenterad

daggdroppetår på varje strå

underbart känna vinddraget genom fjädrarna

långsamt återvänder livet en dag i sänder

svindlande glädje

tankarna på dig värmer

Nu dricker ögonen dagen

samlar bilder att värma oss vid

när vinterns rosor

slår ut sina blommande fält

över vår ruta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-09-07 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP