Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktskap och världsarv..


I och över jord

Mödrars
och fäders
ödesdigra namn

Sprugna ur
skiftad jord
med förgreningar
över världsalltets
helhet

Vårt släktskap
liksom världsarvet

Att bevara





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-07 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP