Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skev den här gillar inte när männen tittar då ser dom hur dåligt man mår


titta och se.

tittar och ser.-.
jag på dig titta.
vad är det du hitta.
din blick bara bränner.
du vill vi ska bli vänner.
jag vill i stillhetens väg gå.'
du kan mig inte nå.'
mitt hjärta är stängt för alt,'
det känns bara dött och kalt.
det kan du glömma .
får om en annan drömma.
jag trivs i min ensamhet.
det är det bästa jag vet.-
finns ingen lycka.
ingen skall mej mer trycka.
trycka långt långt ner.
jag hellre hela livet ser.
gör mina egna val.
inte höra på någons tal.
har egen vilje kraft den vill jag ha och haft,
.jag behöver inte hålla i hand.
det ända som snart finns är dödens land.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-07 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP