Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet


även havet

   väntar sin älskare
    
      sträcker ut sig


       tränger in
             vilar

i bergsskrevor




Fri vers av Nightngale
Läst 872 gånger
Publicerad 2006-07-14 01:02



Bookmark and Share


    Camapani
Mäktigt och älskvärt.
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale