Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en känsla som lyfter av orden



vem kunde anat det underbara skulle få ske
efter nattens regntåg alla passerat
solen packade upp resväskan
plockade fram sina skönaste kläder
dagen ut var det vackert väder
hann skrubba och löddra färdigt
och regnprognosen kommer
med sköljvattnet
därpå ska färgburken skakas fram
avslutar dagen

älskade uggla med en varm kram







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-09-07 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP