Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenkvarts

När hennes leende somnat.
Saknaden som väderbiten cyklamen.
Strax ovanför njutningen.
Behöver fundera i lugnets hägring.
Men ändå tillbakadragen.
Ljudet av porlande sötvattens pärlor.
Lodjurets tassavtryck och hennes andetag stjärnhimlens tårar.
Huttrande verklighet omfamnar sagans norrsken.
Murgröna ringlar sig längs min dagboks sidor.
Blad för blad. Gåta för gåta.
På äventyr i min egna näktergals havsträdgård.
Det doftar.
Det doftar du.
En aning av mig.
Dina rosa glänsande läppar.
Väcker något skört inom mig.
Men sekunden efter.
Ingenting alls.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-09-07 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP