Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄTTERNA ÄR MILDA

 

NÄTTERNA ÄR MILDA
MEN I MITT RUM ÄR DET KALLT
TACK FÖR ALLA TIPSEN
JAG HAR TESTAT NÄSTAN ALLT

 

OCH BOSTADSFÖRETAGET
DE VILL HA BETALT, FÖRSTÅS
MAN NONCHAR ATT VI FRYSER
OCH SEN UTSUGER MAN OSS

 

EN DEL AV SJUTTIOTALET
DET HÅLLER FAKTISKT ÄN
SÅ DET ÄR INTE GALET
ATT MAN SÄGER DET IGEN

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2020-09-08 06:38



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tankar kring flydda tider.Kanske solidaritet. Fint.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP