Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var på kyrkogården hos mina kära


kyrkogången-.

jag går på kyrkogången.
hör den ljuvliga sången.
änglarna sjunger och sussar,
när glädje i mitt hjärta brusar.
att själva döden förstå.
men tiden måste gå.
när vi inte orkar står ut.
världen förändras jämt.
att leva det är inget skämt.
det gör så ont i oss alla.
man mår dåligt vill bara falla.
faller så långt ner.
så ingen ser sorgen man ser.'
gud till oss frälsning sänder,'
hjälper varan ta i varans händer.
lyckan oss högre makt ger.
men i bland vi inte all glädje ser.
var tacksam för dagen som gått.
i bland ar vi inte alt förstått.
livet i bland förstår jag inte vad du ger mig av siv birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP