Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min son roine blev inte 23 år, han dog i bilolycka . inte hans fel förlåter han som orsakade roines död.


trasig kärlek.

trasig kärlek.'
genom en slöja av tårar ,
jag ser två stycken dårar.
som ingenting förstår,'
fast det gått så många år.
när jag tänker på min döde son gråter.
jag vill att vi skall förstå och förlåter.
.två ljusblåa ögon ger mig styrka jag ser.
alt som en ond sorgsen dröm ingen ler.
när jag är nere vid sorgens kant.
orkar jag i bland ta mig upp till livets kant.
jag söker och söker din värme din hand.
.mellan dig och mig finns bara trasiga band,
vi bara alt sorgset minns.
skall vi förstå varan medan vi finns,
av sivbirgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP