Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sankt Bernhard

Känner mig som en jycke
Kanhända inte som den med kaggen
men något med spårhunden
Sände en fråga, svaret anat ändå
då rätas frågetecken ut
en sådan filur
Visst är det svårt ömsa skinn
från öppna landskap
till en kokvrå med sovalkov
Då kan jag lugna den oroliga
Även om inte förstår sig på
hemligheter, men önskan
friheten över självet bestämma
det är ändå en annan femma
ingen med alla hästar hemma
vill ha andras pekfinger
som skymmer sikten




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-09-08 14:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså skrattfeber
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP