Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satirisk film med dockor


otroligt arbete filmskaparna gjort
handlade om Kinas ledare
som med list lurar
jordens ledare för att stå
ensam kvar som segrare

det slutade dock snöpligt
med de planerna
han blev dödad
men ur kroppen kröp
en jätteskalbagge
som talade "lappskojs"
intelligens hade den
även om talet inte fungerade

den kröp in i ett rymdskepp
som försvann ut i rymden
lovade komma tillbaka
det märkliga var
denne bagge klagade över
hur ensam han var
lampan tändes..inte märkligt med
tanke på vad som fanns
under kostymen!

antar Kinas ledare knyter näven
i byxfickan då han ser den
anm. det var en ruskigt sjuk film
vad hjärnor kan formulera
fast inte förvånad ned tanke på
vad jag läst på sidan!!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-06 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP