Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimmat och saltat 1



Prydnad

I ena stunden
är jag utanför i dansen,
i den andra viftar hunden
snällt på svansen.
Själv eller en av alla
kan man kalla
ödets fråga,
och att våga
fråga först
och sedan svara
kan ju vara
allra störst.
Jag vankar här
i obalans,
men tar min chans
när
världen manar på
att stanna upp och stå,
och sedan gå mot målet,
att bara fylla hålet
där jag tänker,
tills lyckoljuset blänker.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-10 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP