Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara i tystnaden...


Så maskerade
är orden
som ansikten ingen
ännu erfarit
eller erfarenheter
någon väljer att
stänga inne

Så känsliga och
lätta att ha sönder

Var sparsam
eller helt öppen
så viktiga är orden
Så betydelsefulla
kanske
att inga beslut fattas
eller respiter ges

Så dolda bakom
låtsad likgiltighet
sårad stolthet
ärrade minnen

Smärtsamma
är orden
men också så eteriskt
flyktiga och förljugna

Bara i tystnaden finner
orden mening
efter en stunds vila




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-08 22:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att tala är silver att tiga är guld
Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta
Ord ord alla dessa ord
Pennan är vassare än svärdet

Fint diktat av dig
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP