Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Korallkornell

Kornellen bland
det städsegröna

Tar plats

utmärker sig

En lätt rodnande
individ som
börjat skifta färg

Snart ska den
bära epitetet

Den vinröda busken

med stolthet

När hösten kommit
för att stanna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 09:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sommaren har slutat lukta.
Jag ser fram emot höstens alla färger och lukter.
Fint om Kornellbusken
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP