Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknade hade det här i tankarna.


änglarna dansade förbi.

änglarna dansade .
änglarna dansade förbi.
du ville bli fri.
fri från alla svåra år.
du skall se vad du får.
glädjen över alt du fått.
fast i bland inte du förstått.
motgångar är som stora dalar.
när en röst från himmelen talar.
du måste bara stå ut.
ditt liv är inte slut.
snart vi dig glädjen ner sänker.
när glädjen i dina ögon blänker.
du har trott på högre makt.
lyssnade till var vi sagt.
nu har du fått din lön.
för att du bett din bön.
din tro har blivit väckt.när alla liv släkt.
av siv birgitta.a.skrev den här när jag vaknade.'
det är min terapi när kraften inte räcker tillö




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2020-09-12 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP