Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela livet är en stor gåta.


vi finns,

vi finns.'
vi finns i luften.jag andas in.
ni finns i mina steg jag tar, ni finns i glädje,'
ni finns i skratt,ni finns i sorgen,
ni finns i tårarna ni finns i hoppet.
ni finns i tron.ni finns i mitt hjärta.
era andar lyser,i min trasiga själ.
jag sitter och tittar ut.vad är mening med livet.
med alt omkring oss,varför så mycket lidande.
varför så mycket orättvisa,varför så mycket hat.
varför så mycket ondska,jag förstår ingenting.
mitt hjärta gråter en tår.
mina kära i himmelen.av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-13 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP