Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hoppas

Jag önskar
hårt och
ständigt,
mitt hopp
kramas
mer bestämt
för var dag
som går

Det är som
att min själ
krossats i
i ett
stelfruset
hopp,
i ett vatten
för djupt
att utforska

Undran
griper
mig,
bilder
dansar ur
en blank
tanke

Men jag
vill inte
sluta
hoppas





Fri vers av Seasons VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-13 14:02



Bookmark and Share


  Lidde
Hoppet är det sista som överger oss
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP