Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje nyfödd dag

 

varje gång vi besegrar skuggorna

växer vi till som människa

och ser dagens möjligheter även om den regnar

varje gång mirakler sker, kan vi mumsa 

på den nygräddade dagen

Känner oss

som prins och prinsessa i bagarboden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-09-14 10:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra val :D
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP