Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motgångar och misslyckande,


var inte bitter.

var inte bitter.
jag är inte biter.jag är bara sorgsen.'
tack för livet.tack för alla barnen.'
du tog tillbaka 2 stycken av mina barn.
du gav dem livet sen tog du tillbaka till himmelen.
jag skal vara tacksam har byggt upp mitt liv.
med alla mina 6 stycken barn.jag klarade det livet,
klarade av att ta körkort,med 6 stycken barn
genom alla alla motgångar och sorger.
nu är jag här.nu är de stora.vara tacksam för barn.barn.
har blivit mormor i gång.har blivit farmor flera gånger,
har min släkt har min syskon,har klarat av många motgångar.
nu är jag här,jag får vara tacksam.får vara tacksam att jag kan gå igen
ändå mår jag inte bra.har problem .med tarmblödning av medicin
har mina djur so ger mig styrka vad har jag kvar
har fått kämpa ensam med mina barn upp fostran jobb alt
vad har jag kvar bara döden som väntar den dag dag .
den kommer till evighetens port
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-09-14 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP