Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min döde son jim hans kära bråka hela tiden


kärlekens hjärta.

kärlekens hjärta.
ni kom emot mig.ni älskade varan.
ni hade slutat att bråka.ni kom underfund med.
att det inte hjälper.att bråka få som man vill.
få sin vilja varje dag. ni hade kommit underfund med.
att en dag kanske inte .den andre finns.
på denna jord. ni ville vara rädda ,
om varandra och andra.att grejor och pengar.
det är inte alt.det är kärleken.och lyckan som räknas.
det kanske var våra kära.kära där uppe i från.
som bad för er.och öppnade era ögon.och ert hjärta.
för varandra igen.kära son jim.
ditt liv blev så här.dina små flickor blev utan pappa.
jim dina barn .alexandra .emma bor hos din syster.
dom vill inte ha kontakt med sin mamma.eller den släkten.
dom tänker på hur du blev behandlat .
alt borta lösa sig nån gång, av din mamma siv birgitta
du är inte ensam inte glömd min son




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-15 15:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du verkar vara e kvinna med mycket kärlek i hjärtat.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP