Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ganska nöjd ändå


Det där med att bana nya stigar
har jag alltid gjort
även om såren går upp
så går jag ändå vägarna mina
Hur hade jag kunnat klara ansvaret
för 1.500 personer om jag inte
kunde fatta mina egna beslut?
Då jag började här var jag alldeles för glad
upplevdes som en platt fasad,
nu är det så att det ligger i min natur
försöka sjunga i dur
även om plågorna är svåra
det fanns läsare som inte gilla´t
Ibland är jag glad, därpå ledsen
ser inget märkvärdigt med det
Har en liten egenhet dock
försöker idag "undvika halsbloss
mår dåligt av röken i lungorna"
Dialekter var tidigare fult, men nu tänker
samhället om, dialekten är något att värna
sin särart är således viktig att behålla
att tvinga någon in i en fålla
det kommer aldrig att hålla
psykiska problem kommer inte från ovan
utan från omgivningen
Den som gör som alla andra
minsta vindpust får alla korten att falla

hoppas din dag varit bra älskade uggla
perfekt väder att måla över skyddande olja
över torrt trävirke så det mäktar med
höststormar och vinter
väntar taivän, ska skriva till myndigheten
samtidigt kloklippning av alla, Latte
han perforerar mig snart









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-09-15 15:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fniss
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP