Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINDFULNESS SKA RÄDDA MIG NU

Livet är bara
Att sätta en fot framför den andra
Tills inga steg tas mer
Jag är ett skal
Jag är inte ens rädd för
Det stora ingenting som är
Slutet

Den stora tystnaden ett
Slut på bruset

Dom frågar om jag har tankar om
Det finns planer om
Hur jag tänkt och
Jag har tänkt

Jag kan inte ens ta i orden
Hur berättar man
Att världen blir bättre
När jag är tre meter under jorden

Dom fingrar på LPT
Lås inte in mig
Lås inte in mig
Lås in mig
Lobotomera mig

Dom säger att jag har bra kontakt
I samtalet
Det är ett bra tecken
Som att det ska rädda mig nu
Det här är ingen impuls
Det är ett genomtänkt beslut
Ett logiskt avslut

Om jag inte får hjälp dör jag
Dörjagdör

Akutpsykiatrin låser upp dörrarna
Jag kliver ut i solen








Fri vers (Fri form) av Estelle
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-18 19:55



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Jag känner igen mig mycket. Har också varit i lång kontakt med psykiatrin och vården p.g.a. diverse orsaker. Tycker titeln är humoristisk - särskilt i versaler. Många föreslår mindfulness. Ibland är det skrattretande.
2021-02-14

  SatansSon VIP
håll dig vid liv. du är ung o vacker. har möe o leva för. besides: himmelriket kommer snart. är du olycklig nu blir dunglad då.
2020-09-19

  Marcus B
Även det absoluta är sårbart.
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle