Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tongivande träd...

Det kan väl inte vara
en hallucination

När trädet talar till dig
med djup och solid ton

Det står så väl förankrat
när vinden viner kring
din knut

Vinkar i blåsten
och ropar kom ut

Om ett träd nu kan
vinka och ropa
Det vet man väl ej

Men visst är det väl
som just det trädet
talar till dig




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-16 08:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk vad ett 500 årigt träd fått uppleva,
det är det som hörs i trädets sus

2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP