Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev trött på ondskan när folk bara hittar fel på varandra det är avundsjukan


ondskans pilar

ondskans pilar.
den jordiska striden.
den himmelska friden.
dom skall viska i ditt öra.
det som du vill höra.
tissel och bara tassel.
alt blir bara trassel.
hårda ord och blickar,
dom bara stirrar och tittar.
förgiftade ord som pilar .
fast ni av falskhet smilar.
ondskan den skall bort.
livet är för kort.
lär er att älska andra
inte bara hitta fel på varandra.
avsiv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2020-09-16 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP