Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på alla små barn i hela världen


framtidens barn

det finns så mycket,
du har att ge.
det finns så mycket,
du har att ta emot.
för att föra det vidare.
det finns så mycket.'
alla har att ge varandra.'
i stället för tomhet.
i hjärtat.
förändrat alt fint som alla.
alla våra små barn.
spelar ingen roll.
vem som är mamma och pappa.
framtiden är alla våra barn.
det spelar ingen roll.
vem du är vi har alla våra.
små barn tillsammans i hela vår värld,
skrev nu jag stod tittade ut på träden.
inan jag voven gick ut.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-16 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP