Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hästen i småland när jag bodde där.


blesen

mina tårar rann och rann,
när jag dig död fann.
jag satt vid din sida.
när du fick ligga och lida.
jag klappade din man.
jag satt länge på dan.
i dina ögon såg jag glöden.
jag visste du väntade på döden.
jag kunde inget göra.
klappade dig på huvudet och öra.
min kärlek till dej brände.
när jag när jag döden kände.
förtvivlan har ingen gräns.
alt om dödens känns.
du varv en finn häst.
jag älskar dig du var bäst.
du stod mitt hjärta nära.
du var alt det kära,
varför döden tar du alt jag älskar mest.
skrev nr jag bodde i småland av siv birgitta,




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2020-09-17 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP