Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på livet


natttens ljus.

nattens ljus.
människa du vissnar som ett blad.
evighetens ljus är det eviga som lyser.
jag känner glädje evighetens öppnas.
vattnet forsar ner i stora forsar,
glädje bara evighetens glädje,
tankar bron som gör att man vissnar.
ner som ett visset blad,'
när man skall försöka vara glad.'
så man lyser som en sol .
för sig själv och alla kära.
alla dem man möter.
man kan inte bara fin på utsidan.
insidan är lika viktig.
att man känner att man mår bra.
att få vara frisk jämt.
att ens alla kära mår bra.
får vara friska.
det är det viktigaste,
i ens liv,av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP