Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man tappar hoppet


ger oss hoppet.

du ger oss hoppet och tron.'
ännu kommer tvivlets dagar.
du ger oss starkheten och kraften.
hoppet när alt ser märkt ut.
då kommer dit ljus strömmande.
strömmande i ljusa strålar,
in i vårt hjärta och själ.
där tomheten tröttheten hopplösheten .
känns mörk tung och svår att bära
men så vänder allting igen.
ljust en dag ljust i gen.
det blir ter ljust ett tag,
till hopplösheten tvivlet.
tröttheten alt i gen drabbar oss.
bara värme mellan människor brinner.
finns mellan alla människor,
känns alt åter ljust,,
när ingen egoismen drabbar oss. när glädje och värme finns.
som skall hjälpa oss alla. när mörka tunga moln finns i våra liv.
kommer hoppet värmen i gen.av siv birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP