Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödens närhet i gen .


ängeln i det blå.

ängeln i det blå.
med sorgset hjärta jag ser ut..
nu när det på ditt liv är slut.
jag kände du stod utanför.
jag vet att man känner den som dör.
jag kände jag kunde ta på dig.
fast jag hopades att du kunde känna mig.
jag kände samma glädje som förut.
fast ditt liv har tagit slut.
ja döden kan jag aldrig glömma.
bara om alt annat drömma.
all glädje som i hjärtat dör.
man hoppas alt är som för.
att hoppas at t dagarna ej tar slut.
fast i bland känns att man ej står ut.
jag kände din ande flög förbi.
nu är du i himmelen alldeles fri-
du är så glad, din ande finns på hela vår jord.
din dotter berättade du fanns inte längre ja sa jag såg han .han kom och gick .
försvann i luften hon måste tro att jag är dum. eller är det själavandring av siv birgitta.jag såg han försvan eller vad det farväl.visste inte han var död




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-09-18 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP