Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan till skogen


skogen och ängarna.

skogen och ängarna,
jag vill till skogen.
och tillbaka till ängen
alla slags djur som var där.
tänk när jag gick där.
fri från alt mådde bra,
hundarna och katter. vad med på ängarna.
nära grannen kor i hagen.
hästar i hagen .lant handel där alla träffades.
friheten och enkelheten.
bara vara den man är. fri lycklig
när jag kom från jobbet katterna och hönsen.
kom springande. sen hundarna det var glädje.
sen djuren i ladan. tupparna gol nr det kom en bil.
öppnade fönstret bara skogs luften. sen sjön nedan för huset.
från över våningen tittade jämt ut över sjön, jag älskade smålands skogen-.'
fick vara glad dom år jag fick , var tvungen att flytta fick inte vara i fred för en ond sjuk man ,han trodde min son var min man. var tvungen att flytta jag vågade inte vara ensam hemma fast jag hade 4 stycken hundar . nu är han död.
vill inte träffa han i ande världen .han är lika ond där av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-09-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP