Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hösten med sina blad, ger glädje varje dag


hösten .

hösten.
du gör mig så glad.'
mera färger på alla blad.'
alt som faller ner.
alt som vi ser.
naturen har sin lag.
tittar på alt varje dag,
det kommer att bli kalt.
i bland blir man trött på alt.
årstiderna går bara runt.
i bland hela livet är strunt.
du oss naturen ger.
vi tittar på alt och ser.
naturen du oss gett.
i bland jag inte alt sett.
naturen bra när sorgen är nära.
då får du våra sorger bära,
du oss alt i livet gav.
i hela livet till vår grav
av siv birgitta, skrev när jag kom in med hunden




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-19 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP