Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är pappa till mitt barn.barn små syskon du dog i cancer i juli 2020,kära krister


kommer inte.

du kommer inte tillbaka.
tillbaka till dina kära.
du är en ängel i himmelen.'
jordens alla tårar,
är till för dig.
och alla änglar i himmelen.
när man tänker på själva livet.
har man lust att bara gråta.
varför så mycket sorg och förtvivlan.
kan inte alla få må bra,
men jag förstår några.
måste bara försvinna .
det kommer en ny generation.
hela hela tiden.'
önskar bara att flera .
goda människor kommer,
nu känns alt fel på jorden.
en dag skall friden kärleken vinna.
tänker på dig i din himmel
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-19 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP