Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bodde i småland tvungen att flytta.


lucia

du kallade mig lucia.'
för mitt långa ljusa hår.
du ringde på våran dör.
jag öppnade du ville köpa bil av min man.
du trodde min son var min man.'
sen fick jag inte vara i fred.
du var ond sjuk. levde i din egen fantasi värld
bråkade hotade alla .
jag kunde inte bo kvar i småland.
du hotade mig hela tiden.
hotade att bränna ner huset.
poliserna fick åka förbi på nätterna och titta.
tycker att det är skönt att du är i andevärlden nu.'
du kan aldrig göra nån illa,'
önskar ingen annan det livet.
tänker bara på dina onda ögon ditt hat
vill inte ens möta dig i andevärlden
den dag jag dör .jag tycker du är hemsk .
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-09-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP