Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken brinner


kärleken kom

kärleken kom.
i stora vågor,'
i stora varma lågor
det brann och brann.
en gång jag dig fann.
det gick några år.
på minna kinder rinner en tår.
vi var alldeles för olika.
du gång på gång mig svika.'
till sist stod jag inte ut.
efter flera år alt slut.
och alla dom åren.
dom är så djupa dom såren.
kan inte på nån ny kärlek tro.
får inte i mitt hjärta ro.
alla åren som runnit.'
ingen ny funnit
mitt hjärta har gått i tu.
fanns ingen som du.
nu är du borta .dina dar blev korta.av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-20 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig och fin... Aldrig jämföra med den man förlorade. En ny kärlek finns för dig; tro mig.
Sluta aldrig hoppas. Välgång
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP