Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturrum / Med uppläsning

Det är i vinden om natten just vilan väntar
när ljungen lämnat sitt leende och ljuden från skogen
påbörjat sin vandring längs bäckens aningslösa vägar.
Då anförtror mig regnets röst, de oändliga viddernas
sammanfogade länkar, en molnets flykt bland trollsländors
parningshjul i fritt burna luftrum.




Fri vers av Margit Grell
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-20 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En säregen skönhet finns i naturens mytiska landskap. Så också i dina ord. Tack också för fin uppläsning.
2020-11-01

  Nils-Robert
Mycket vacker naturdik
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell