Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom takfönsterkupolen

Ansikten/kroppar
i en jämn ström

I egna banor

Vidrör sällan

Aktar sig för att
komma åt

Störa, kanske smitta

Alla är där

Skyndar i gångarna
mellan butikerna

Det lilla lokomotivet
far runt i cirkel
iakttaget av giraffen
och stinsen som är en apa

En nymodighet

Fanns inte där förut

"Plinge inge linge
tåget går ut i vida världen
Den som 50 öre har
får följa med på färden"

Ansikten/kroppar
i en jämn ström

I egna banor

Vidrör sällan

Solen lyser genom
takfönsterkupolen
ner på oss alla...




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-22 08:47



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet och finurliga tankar om hur det är
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP