Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Bra vågat polis! Av Ewa-Britt Nilson. Finka är en spansk bungalow med galler för fönstren, troligen det senare modet som fått ett svenskt häkte att kallas för just Finka.


Kritik på en text (2020) rimmad finka




Festlig ordad kostym som till maskerad,
kriminell sågs förr som bastard,
men den behöver ej vara en tjuv,
för att föräldrars stund var ljuv,
bara en själv ser sig som en charad...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 13:45



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej det var länge sedan du är fortfarande grym på din sak Bravo !!!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP