Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[1996]


Älska

Kan man älska någon så mycket att man blir rädd för sina egna känslor?
Tänk om jag börjar att älska dig ännu mer,
då kommer jag snart att bli rädd för mig själv.
Finns det någon framtid för oss om jag börjar att älska dig så mycket att jag blir rädd för dig?
Men en sak ska du veta,
jag kommer aldrig att sluta älska dig!




Övriga genrer av Tinisen
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-10-22 18:25



Bookmark and Share


  arie
Kraften är stor och tar oss i besittning och vi förlorar kontrollen. Tycker att du ger en fin bild om hur överväldigad denna så stora kraft kan vara och hur maktlösa vi egentligen är inför den då vi upplever den. Ungefär som du också försöker beskriva...en kraft så stor så den nästan blir skrämmande. Som att stå vid ett hav...mäktigt, stort och gåtfullt i den bemärkelsen att vad finns bortanför horisonten samt i dess djup. Likadant med kärleken...vart vill den föra oss ...egentligen. Blir jag förlorad...etc...frågeställningarna kan vara många...och förhoppningsvis förstår vi ändå att våga släppa taget om dessa och bara låta oss "blint" följa med i denna kraft, vilket jag också vill tro att så måste det vara. Ytterst en fråga om spelet mellan känsla och vårt s.k förstånd samt också en fråga om att våga känna tillit till det "okända" och våga släppa taget. Tack!
2004-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen