Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som hände var tragiskt o onödigt....


Robin

Alldeles för tidigt rycktes du bort från denna jord,
smärtan det orsakade kan inte beskrivas i ord.

Men jag tror att det finns en chans att du sitter på ett moln o tittar ner,
o jag hoppas att du all kärlek ser.

Kärleken till dig, älskad son, bror, kusin o vän,
den känns hela vägen upp till himlen.

En återförening kommer att ske i sinom tid,
tills dess; Robin, vila i frid.




Fri vers av Tinisen
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen