Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trolldans



dimmorna bredde sitt fuktiga hår
svepte träden i daggig kostym
över buskar och snår
röken ringlade en skorstensplym
slingrade kring närmaste träd
bjöd upp till virvlande vals
skapade åt nättrollen
vinglande chans
mellan gren och svans
gryningens ystra dans




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-09-26 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP