Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tro på sig själv


budskapet

.jag vil föra fram budskapet.
budskapet till dej du är värdefull.
ja precis den du är .tro inget annat.
dom som säger nåt annat är just det dom är fel på.'
som är sura avundsjuka missnöjda med alt.
lyssna inte på den rösten.
lyssna på din inre röst.
vad vill du själ.
det finns så mycket ondska det finns så mycketavundsjuka.
så många som dricker använder droger ja alt.
det är väl för att dom mår dåligt.
att dom behöver vänner. känna att dom är omtyckta.
att dom är värde fulla och behövs
.av siv birgitta .
satt på balkongen kom en kille med gitar på ryggen.
jobbade med utslagna då var deras arbetsledare då.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP