Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonbruset



den angränsande vägen
trafikbruset
i mörkret lyser en lampa
en person kliver in i sin bil
strålkastarna tänds
och morgonen startar
vägen till arbetet
funderar över om person har lång väg att köra
eller arbetets art, eftersom
klockan är 6.15

Dagen idag veckohandling
och leveransen
vägen till storköpet
då korsar skolelever på cykel
övergångsstället
det värsta jag sett mamman
med sin lilla pojke gjorde detsamma
det är inte förbjudet men övergångsstället
är tänkt för gående och olämpligt att cykla där
Cyklister har väjningsplikt både mot gående
och mot fordon på vägen.

Olycksrisken är stor på grund av tidsbrist?
Varför inte stiga upp en halvtimma tidigare !





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-09-28 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP