Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnbågscell



Ibland går du genom rum
du aldrig tidigare mött
inte minsta glimt av ljus
inte endaste stjärna lyser din väg
allt är kolande svart
så kommer du fram till porten
når en regnbågscell

och frosten brister i tårar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-28 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP