Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett poem



över ett fläckigt ark
skriver himlen ett poem
om stjärnbarnens resa
himlen bereder väg för alla
ger oss ett hopp
när en allvarlig storm
sluter världens mun
och allt ligger i skugga
då blir himlens stjärnor
enda ljuset på denna jord
för mörkret inte helt
jorden ska sluka





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-29 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP