Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker vad livet försvinner


sätt dig njut av varje minut

sätt dig njut av varje minut.
du ser hur dagarna rinner hela ditt liv försvinner .
allting fladdrar förbi du ville bara vara fri..
fri från alt i ditt hjärta det som ger dig sorg och smärta.
du sitter och tänker när tårar i dina ögon blänker.
tårarna rinner på min kind i bland kommer en vind.
tur att jag har min hund i bland glömma alt för en stund.
känner mig som fången i en bur undrar om alt ändras jag får tur,
mitt liv har alltid gått bakuti bland känns bara alt slut.
jag vill bara sjön naturen se då kan jag vara glad och le,
jag vil bara se vatten tänka bo vid en sjö med katten.
jag vill bara drömma att ni inte finns glömma.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-30 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP