Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grattis




666 har blivit äldre
Glädjande även Mefistofeles kan
Så många dårfinkar jag mött
inte underligt jag blivit trött
slösat energi som jag själv behöver
förvalta sista tiden före frosten faller.
Ni är oförbätterliga, värre än pojkarna
fann ut hur de rymde, stod själv i kattgården,
de var utanför? Har satt P för det kryphålet
samma gäller alla spökfingrar
Arma era mödrar, de måtte suckat av lättnad
jordelivet slippa.
Godmorgonkram klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-01 06:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stämmer det där med mental blockering. trist nog främmande fingrar på läsarsidan. den som vill ställa till finner alltid råd har jag funnit ut. suck
2022-07-26

  morgonstjärna VIP
fast numera de lugnat sig, bryr mig inte..mental blockering effektivare
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP