Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Energikrävande

Efter varit på varuhuset och levererat
fått med mig mer som utsorterats
packade allt i påse att lämnas
till Kupan, något litet behåller
Varför samlar Ekorren så mycket
visst går att förstå många år
saker bortlagt och sedan glömmen
det finns redan längst in, övre hyllan
Möttes i dörren av hemkomsten
pojkarna var hungriga
Tog ett äpple, håller doktorn borta
somnade vaknade två timmar hade gått.
Alla tankar slocknade då
Måste gräva bort prydnadsrabarber
släkt med tusenfoting
Samma med människor de osunda
förökar sig, kryper under ytan
sedan sticker de upp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-10-01 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP