Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråvädersdag

Handlade grönt the och nyttoting,
kännbart bättre efter en kopp grönt the
kaffe har blivit mera nationaldryck,
fast bra avgifta sig då och då
Dåliga vänner som olater, lätt att få
som klibbande plåster,
ingendera bra
Dagens olika fordrar mycket
då behövs energi goda vänner
bra kostvanor, för inte slarva bort
tiden vi fått
Förhoppningsvis får en ledig plats
med pool-laget, snart stänges garden ner
Tacksam för extrahänder som sträcktes
mitt är resten kvar
Stressen mindre då




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-10-01 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP